12 Νοέ Ψωμί Χωριάτικο με αλεύρι σκληρού σίτου Πετρόμυλου ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ: 3... Continue reading
12 Νοέ Σύμμικτο σικάλεως με προζύμι ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 12′ ΣΕ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 26-28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 30′ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜ... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί με δίκοκκο ολικής αλέσεως Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, για 6-8 λεπτά, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Προσοχή – όχι γρήγορη ταχύτητα, αλλιώς τ... Continue reading
12 Νοέ Ντίνκελ Ολικής Ζύμωμα: 15΄αργό Ξεκούραση: 15′ Στόφα: 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′ Ψήσιμο: 200 βαθμούς για 45′-50′ Continue reading
12 Νοέ Λαγάνα Ολικής Άλεσης Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το ζυμάρι, στ... Continue reading
12 Νοέ Λαγάνα Πολύσπορη Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το ζυμάρι, στ... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί Ντίνκελ λευκό Ζύμωμα: 12′ αργό Θερμοκρασία ζύμης: 27 βαθμούς Ξεκούραση: 10΄ Στόφα: 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′ Ψήσιμο: 200 βαθμού... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί με βρώμη ολικής αλέσεως Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, εκτός του αλατιού και του ελαιόλαδου για τα πρώτα 4-5 λεπτά. Σε αυτή τη φάση συμπλη... Continue reading
12 Νοέ Αγιορείτικο Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C. Ξεκούραση 20′ Στόφα 45′ Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ... Continue reading
12 Νοέ Πετρόμυλου μαλακού σίτου Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 2-3λ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία 26-28°C. Ξεκούραση 30λ. Στόφα... Continue reading