Ολικής άλεσης Μύλοι Παπαφιλη

Ειδικά άλευρα ολικής άλεσης 25Kg

Ενισχυμένο πιτυρούχο αλεύρι με μεγάλη απορροφητικότητα και χονδρό πίτυρο πλούσιο σε φυτικές ίνες. Ενδείκνυται για την παρασκεύη μαύρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων πολυτελείας με πλούσια γεύση και υψηλή διόγκωση.

Αλεύρι υψηλής διατροφικής αξίας, ολικής άλεσης με ψιλοαλεσμένο πίτυρο, αλεσμένο σε πετρόμυλο από μαλακά σιτάρια. Ιδανικό για την παρασκευή θρεπτικού και υγιεινού ψωμιού.

Πιτυρούχο αλεύρι από μαλακά σιτάρια, με χονδρό πίτυρο, κατάλληλο για χειροποίηστη και βιοτεχνική παρασκευή μαύρων ψωμιών και παξιμαδιών.
Πιτυρούχο αλεύρι με μέτριο πίτυρο, εμπλουτισμένο με βύνη. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενδείκνυται για σκουρόχρωμα και αρωματικά αρτοσκευάσματα.
Αλεύρι από παραδοσιακή άλεση με μέτριο πίτυρο, που διατηρούμε από γενιά σε γενιά, για ψωμί με ιδιαίτερη γεύση, χρώμα, άρωμα και πλούσιο σε φυτικές ίνες. Είναι ιδανικό για πλούσια χωριάτικα ψωμιά και αργή ωρίμανση. Συνδυάζεται άψογα με τα κίτρινα άλευρά μας.
Ολικής άλεσης αλεύρι μεγάλης θρεπτικής αξίας, με ψιλοαλεσμένο πίτυρο, αλεσμένο σε πετρόμυλο από επιλεγμένα ελληνικά σκληρά σιτάρια. Συνδυάζεται εξαιρετικά με όλα τα κίτρινα άλευρά μαςγια προζυμένιο ψωμί παραδοσιακού χαρακτήραμε υπέροχη γεύση και άρωμα.
Πιτυρούχο αλεύρι με λεπτό πίτυρο από μαλακά σιτάρια κατάλληλο για την παρασκευή διογκωμένων ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Συνδυάζεται με τα άλευρα σφολιατοποιίας για την παρασκευή πιτυρούχων προϊόντων.
Αλεύρι ολική άλεσης με μέτριο πίτυρο, για ευκολοδούλευτα ζυμάρια και προϊόντα μέτριας διόγκωσης. Ιδανικό για πρόσμιξη με άλευρα ολικής άλεσηςάλλων δημητριακών για δημιουργία προϊόντων ιδιαίτερης διατροφικής αξίας.