Αλεύρι αρτοποιίας από
σκληρό σιτάρι 25Kg

Το γνωστότερο κίτρινο αλεύρι μας, μέτριας κοκκομετρίας για παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί με τραγανή κόρα, γεμάτη ψίχα και έντονα σκασίματα. Ιδανικό για προζύμι και ψωμιά με αργές ωριμάνσεις.
Αλεύρι σιμιγδαλωτό χονδρής κοκκομετρίας ιδανικό για πρόσμιξη με τα άλλα κίτρινά μας για εντονότερη κόρα κιαι πυκνότερη ψίχα. Μπορεί να ζυμωθεί και μόνο του για βαρύ χωριάτικο και προζυμένιο ψωμί.
Αλεύρι μαλακό λεπτόκοκκο κίτρινο, ζυμώνεται εύκολα και δίνει πολύ αφράτο ψωμί χωρίς προσθήκη λευκού άλευρου. Κατάλληλο για χωριάτικη μπαγκέτα και τσιαμπάτα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για λαγάνα.

Λεπτόκοκκο αλεύρι με μεγάλη απορροφητικότητα, ιδανικό για σουβλακόπιτες. Ανοίγει εύκολα χωρίς νεύροκαι μαζέματα. Κατάλληλο επίσης για πανάρισμα, τηγάνισμα και αλεύρωμα σε γραμμές παραγωγής χωριάτικων αρτοσκευασμάτων.

 

Ψιλοαλεσμένο αλεύρι από επιλεγμένα σιτάρια για υψηλής ποιότητας χωριάτικα αρτοσκευάσματα, με διόγκωση, άρωμα από τα παλιά και ξεχωριστή γεύση. Στρώνει εύκολα, δεν χρειάζεται κυλίνδρισμα και μεγάλες ξεκουράσεις. Συνδυάζεται ιδανικά και με τα υπόλοιπα άλευρα.

Αλεύρι με ψιλή κοκκομετρία για καλύτερη απόδοση και μηχανική αντοχή. Συνδυάζει απορροφητικότητα και διόγκωση. Κατάλληλο για όλους τους τρόπους αρτοποίηση, ταιριάζει ωραία με το Τ.Μ. Χονδρό για ψωμιά με πολύ τραγανή κόρα, περισσότερο κράτημα και υπέροχο άρωμα.
Το νέο μας εξειδικευμένο αλεύρι ειδικό για αυτοματοποιημένη παραγωγή, με μεγάλη αντοχή στη μορφοποίηση. Μέτριας κοκκομετρία, έχει πολύ καλή απορροφητικότητα και ελαστικότητα, με μεγάλη διόγκωσηκαι σκασίματα από φούρνο. Κατάλληλο για ενίσχυσητων άλλων κίτρινων και για ωρίμανση σε ψυγειοστόφα.