Αλεύρι αρτοποιίας από Μαλακό αλεύρι - Μύλοι Παπαφίλη

Αλεύρι αρτοποιίας από
μαλακό σιτάρι 25Kg

Εύπλαστο μαλακό αλεύρι, για γρήγορη χειροποίητη παραγωγή και πολλές χρήσεις. Ενδείκνυται για παραδοσιακά ζυμωτήρια. Δεν χρειάζεται ξεκούραση και φουσκώνει ομοιόμορφα στις φόρμες χωρίς έντονα σκασίματα. Είναι κατάλληλο για χειροποίητα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και βουτήματα.

Ευκολοδούλευτο μαλακό αλεύρι κατάλληλο για όλα τα ζυμωτήρια, συνδυάζει γρήγορους χρόνους και αρτοσκευάσματα με ωραίες διογκώσεις. Συνδυάζεται ωραία με τα πιτυρούχα και τα κίτρινα άλευρά μας, διευκολύνοντας το ζύμωμά τους στα παραδοσιακά ζυμωτήρια.

Ιδανικό για παραδοσιακά ζυμωτήρια, χρησιμοποιείται μόνο ή σε πρόσμιξη, χωρίς την ανάγκη κυλινδρίσματος και ξεκούρασης. Δίνει αφράτη ψίχα. Χρησιμοποιείται επίσης, σε συνδυασμό με άλευρα σφολιάτας/φύλλου για χρήσεις σφολιατοποιίας.

Ειδικό αλεύρι που συνδυάζει τις ιδιότητες του μαλακού ζυμαριού με μηχανική αντοχή για χρήση τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε ταχυζυμωτήρια. Κατάλληλο για όλα τα αρτοσκευάσματα, εξαιρετικό για κουλούρι Θεσσαλονίκης και ζυμάρι πίτσας σε λαμαρίνα.

 
Το κατάλληλο αλεύρι για ζυμοκοπτικό και πλαστική μηχανή για ζυμάρια με νεύρο και μηχανική αντοχή στη μορφοποίηση. Δίνει έντονα σκασίματα και μεγάλη διόγκωση. Επίσης κατάλληλο για ζυμάρια πολυτελείας. Συνδυάζεται με κίτρινα και πιτυρούχα άλευρα για να προσδώσει διόγκωση και κρατήματα.
Αλεύρι από ειδικές ποικιλίες σιταριών ειδικό για αυτοματοποιημένη παραγωγή, εύπλαστο, με μεγάλη μηχανική αντοχή στη μορφοποίηση. Κατάλληλο για αργές ωριμάνσειςκαι ψυγειοστόφα, ιδανικό για μπαγκέτα, τσιαμπάτα, αρτοσκευάσματα και συνταγές με poolish. Συνδυάζεται με κίτρινα και πιτυρούχα άλευραγ για χρήση σε γραμμές παραγωγής.

Αλεύρι με μεγάλη απορροφητικότητα και εκτατότητα, ειδικό για σουβλακόπιτα, κυπριακή, αραβική πίτα και τορτίγια. Συνδυάζεται με καλαμποκάλευρο, Σίκαλη ολικής, Τ.90 Ψιλό, Βυνούχο και Τ.Μ. Ψιλό.

Αλεύρι αρτοποιίας από
μαλακό σιτάρι

Αλεύρι αρτοποιίας από
σκληρό σιτάρι

Σιμιγδάλια και άλευρα για ζυμαρικά

Σιμιγδάλι και άλευρα μακαρονοποιίας