Σιμιγδάλι και άλευρα μακαρονοποιίας

Σιμιγδάλια και άλευρα για ζυμαρικά 25Kg

Χονδρόκοκκο σιμιγδάλι από τον σιμιγδαλόμυλό μας, ιδανικό για την παρασκευή χαλβά, σάμαλι, ραβανί, καρυδόπιτας κ.ά. Είναι κατάλληλο για αλμυρές και γλυκές κρέμες. Ιδανικό για πρόσμιξη με τα κίτρινα άλευρά μαςγια αρτοποιήματα με έντονη τραγανή κόρα και άρωμα.

 

Ψιλόκοκκο Σιμιγδάλι από τον σιμιγδαλόμυλό μας, ιδανικό για την παρασκευή παραδοσιακών ζυμαρικών με έντονο χρώμα και αντοχήστο βράσιμο. Συνδυάζεται με το Τ.Μ. Ψιλό Ζυμαρικών. Απαραίτητο στην ζαχαροπλαστική για γλυκές και αλμυρές σιμιγδαλόκρεμε, ραβανί, μελομακάρονα και άλλες χρήσεις.

Πολύ ψιλό Σιμιγδάλι από τον σιμιγδαλόμυλό μας, για ευκολότερο και πιο ομοιόμορφο ζύμωμα. Κατάλληλο για την βιοτεχνική παρασκευή μακαρονιών, χυλοπιτών και ζυμαρικών.

Ειδικό λεπτόκοκκο κίτρινο αλεύρι με έντονο χρυσαφένιο χρώμα για την παραγωγή ζυμαρικών. Κρατάει το χρώμα του κατά την ξήρανση, ενώ ενδείκνυται για παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο. Είναι ιδανικό για παραδοσιακά εργαστήρια ζυμαρικών.

 
 

Σιμιγδαλωτό πιτυρούχο αλεύρι, ιδανικό γι ατην παραγωγή πιτυρούχων ζυμαρικών ολικής άλεσης. Συνδυάζεται και με Σιμιγδάλι Μακαρονοποιίας ή Τ.Μ. Ψιλό Ζυμαρικών. Δίνει ζυμαρικά εύγεστα, πλούσια σε φυτικές ίνες στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.