Άλευρα από άλλα δηµητριακά

Αλεύρι για νόστιµο ψωµί καλαμποκιού, µε ιδιαίτερη γεύση και κεχριµπαρένιο χρώµα.

Έτοιµο µείγµα κριθαριού για υγεινό κριθαρένιο ψωµί και παξιµάδια Κρήτης, πλούσιο σε ανόργανα συστατικά και φυτικές ίνες.

Η βρώµη είναι κυρίως γνωστή για την καταλληλότητα της για διατροφή χαµηλή σε γλουτένη. Περιέχει αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και τον πολυσακχαρίτη β-γλυκάνη που βοηθάει στη ρύθµιση της χοληστερίνης και του γλυκαιµικού δείκτη. Πλουσιότερη σε λιπαρά από τα άλλα δηµητριακά, έχει περίπου 4 φορές περισσότερα Ω6 λιπαρά σε σχέση µε το σιτάρι. Το αλεύρι βρώµης ολικής άλεσης επιπλέον, είναι πλούσιο και σε φυτικές ίνες που βοηθούν την λειτουργία του εντέρου.

Αλεύρι βρώµης. Περιέχει πολυφαινόλες µε αντιοξειδωτική, αντιφλεγµονώδη και αντιαλλεργική δράση. Επιπλέον λόγω της περιεκτικότητας σε β-γλυκάνες βοηθά στη διατήρηση χαµηλού επιπέδου χοληστερόλης LDL στον ανθρώπινο οργανισµό.
Kατάλληλο για όλους τους τύπους αρτοσκευασµάτων.

Αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι, πλούσιο σε µεταλλικά στοιχεία και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Κατάλληλο για την παραγωγή πραδοσιακών ψωµιών πιο εύπεπτων και µε
υψηλή διατροφική αξία.

Aλεύρι oλικής άλεσης από ειδική ποικιλία σίτου dinkel, πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταµίνες και νιασίνη. Μπορεί να προστεθεί σε κάθε κοινό αλεύρι σίτου, σίκαλης ή ολικής άλεσης.

Αλεύρι από ειδική ποικιλία σίτου dinkel, µε βιταµίνες νιασίνη και µαγνήσιο. Μπορεί να προστεθεί σε κάθε κοινό αλεύρι σίτου, σίκαλης ή ολικής άλεσης.

Αλεύρι αρτοποιίας από
μαλακό σιτάρι

Αλεύρι αρτοποιίας από
σκληρό σιτάρι

Σιμιγδάλια και άλευρα για ζυμαρικά

Σιμιγδάλι και άλευρα μακαρονοποιίας