Ψωμί Χωριάτικο με αλεύρι σκληρού σίτου Πετρόμυλου
170
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 3500γρ. ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΥ ΣΚΛΗΡΟ
- 4000γρ. ΤΜ ΨΙΛΟ
- 1500γρ. 70% ΔΥΝΑΤΟ
- 1000γρ. ΣΙΚΑΛΗ 1150
-ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΟΥ : 10kg-
- 3000γρ. ΠΡΟΖΥΜΙ (ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 1:1)
- 50γρ. ΜΑΓΙΑ
- 200γρ. ΑΛΑΤΙ
- 7000γρ. ΝΕΡΟ
- 150γρ. ΛΑΔΙ
-ΣΥΝΟΛΟ ΖΥΜΑΡΙΟΥ: 20.400γρ.-
Εκτέλεση
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ: 30 ΛΕΠΤΑ
ΚΟΨΙΜΟ – ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ)
ΣΤΟΦΑ: (30-35 °C) ΓΙΑ 50′ – 60′
ΨΗΣΙΜΟ: 50′ – 60′ ΣΤΟΥΣ 210 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΤΜΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ