Αγιορείτικο
80
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 4.500γρ. Τ.Μ Σκληρό
- 500γρ. Καλαμποκάλευρο
- 2.000γρ. Γερμανική σίκαλη
- 1.500γρ. Τ.Μ Χονδρό
- 1.500γρ. Τ.70% Δυνατό
- 2.000γρ. Προζύμι
- 180γρ. Αλάτι
- 80γρ. Ξύδι
- 150γρ. Μαγιά
- 200γρ. Σταφιδίνη
- 6.700γρ. Νερό
Εκτέλεση
- Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C.
- Ξεκούραση 20′
- Στόφα 45′
- Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με λίγο ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!