
Βασιλόπιτα
Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να
Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να
Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το
Μεσαία
Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε
Εύκολη
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 26 με 28 βαθμοί C. Αφήνουμε
Ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης: Το ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, χάρη στην πλούσια γεύση του και τα οφέλη του για την υγεία.