Γερμανική Σίκαλη

Icon
Icon

Μεσαία

Icon

Συστατικά

Υλικά
  • 7 κιλά σίκαλη γερμανίας
  • 3 κιλά αλεύρι T.70% δυνατό “Μύλοι Παπαφίλη”
  • 180γρ. αλάτι
  • 1500γρ. προζύμι
  • 200γρ. μαγιά
  • 6400γρ. νερό

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 15 λεπτά και έπειτα το κόβουμε. Το αφήνουμε στην στόφα στους 35 βαθμούς C με 75% υγρασία για 40 με 50 λεπτά. Τέλος το ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς C με ταμπερ ανοικτά για τα τελευταία 10 λεπτά.

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.