Χωριάτικο Ψωμί Αφράτο
90
Μεσαία
Ζυμώνουμε 10’ στην αργή ταχύτητα και 2-3’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και
90
Μεσαία
Ζυμώνουμε 10’ στην αργή ταχύτητα και 2-3’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και
90
Μεσαία
Ζύμωμα 13λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα
Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να
Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το
Μεσαία
Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε
Εύκολη
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 26 με 28 βαθμοί C. Αφήνουμε
Ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης: Το ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, χάρη στην πλούσια γεύση του και τα οφέλη του για την υγεία.