12 Νοέ Πετρόμυλου μαλακού σίτου Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 2-3λ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία 26-28°C. Ξεκούραση 30λ. Στόφα... Continue reading
12 Νοέ Πετρόμυλου σκληρού σίτου Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 4λ στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 40λ. Στόφα 35-40λ. Ψήσιμο σε συ... Continue reading
12 Νοέ Ποικιλόσπορο Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και ... Continue reading
12 Νοέ Τσιαμπάτα Χωριάτικη Ζύμωμα 8΄ στην αργή ταχύτητα με 6.800 νερό, έπειτα στην γρήγορη ρίχνοντας σταδιακά το υπόλοιπο 1.000 νερό, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι κ... Continue reading
12 Νοέ Χωριάτικο Ψωμί Ζύμωμα 10λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα 50-... Continue reading
12 Νοέ Χωριάτικο Ψωμί Αφράτο Ζυμώνουμε 10’ στην αργή ταχύτητα και 2-3’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και στοφά... Continue reading
12 Νοέ Χωριάτικο Ψωμί Βαρύ Ζύμωμα 13λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα 50-60λ.... Continue reading
08 Νοέ Βασιλόπιτα Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να αφρατέψει. Π... Continue reading
21 Απρ Ψωμί πολυτελείας Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 1... Continue reading
21 Απρ Γερμανική Σίκαλη Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 15 λεπτά ... Continue reading