21 Νοέ Βιολογικό Ψωμί Κίτρινο Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – ... Continue reading
21 Νοέ Βιολογικό Κριτσίνι Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – ... Continue reading
21 Νοέ Βιολογικό Ψωμί Λευκό Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – 50′... Continue reading
21 Νοέ Λαμπροκούλουρα Βουτήματα Ανακατεύουμε το μπέικιν και την αμμωνία στο αλεύρι. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη, τη βανιλίνη, το μαχλέπι και το ξύσμα πορτοκαλιού... Continue reading
21 Νοέ Λαμπροκούλουρα ή Λαμπρόψωμο Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός του λαδιού και του γλυκάνισου, μέχρι να ενσωματωθούν. Μόλις το ζυμάρι δέσει κι αρχίσει να ξεκολλάει από το... Continue reading
21 Νοέ Ουζοκούλουρα Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να επιτύχουμε ομοιογενή και λεία ζύμη. Κόβουμε και πλάθουμε σε χονδρά φυτίλια, τα οποία ύστερα λεπτ... Continue reading
21 Νοέ Μπατόν σαλέ Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ και τα ρίχνουμε ... Continue reading
13 Νοέ Ζύμη για κρέπες Ζεσταίνουμε λίγο από το γάλα και διαλύουμε μέσα την μαργαρίνη. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το αλάτι, ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλ... Continue reading
13 Νοέ Τσουρέκι Πιάνουμε προζύμι με την μαγιά, το γάλα και 250γρ. αλεύρι και το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε πολύ σιγανή... Continue reading
13 Νοέ Brioche Ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλαστικής όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο. Μόλις ενσωματωθεί όλο το αλεύρι, ρίχνουμ... Continue reading