Χωριάτικο Ψωμί

Ζύμωμα 10λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα 50-...

Continue reading

Χωριάτικο Ψωμί Αφράτο

Ζυμώνουμε 10’ στην αργή ταχύτητα και 2-3’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και στοφά...

Continue reading

Ψωμί πολυτελείας

Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 1...

Continue reading

Γερμανική Σίκαλη

Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 15 λεπτά ...

Continue reading

Ολικής Αλέσεως

Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 26 με 28 βαθμοί C. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για...

Continue reading

Ψωμί με δίκοκκο ολικής άλεσης

Ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης:
Το ψωμί με δίκοκκο αλεύρι ολικής άλεσης γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, χάρη στην πλούσια γεύση του και τα οφέλη του για την υγεία.

Continue reading