Ουζοκούλουρα

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να επιτύχουμε ομοιογενή και λεία ζύμη. Κόβουμε και πλάθουμε σε χονδρά φυτίλια, τα οποία ύστερα λεπτ...

Continue reading

Μπατόν σαλέ

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ και τα ρίχνουμε ...

Continue reading

Ζύμη για κρέπες

Ζεσταίνουμε λίγο από το γάλα και διαλύουμε μέσα την μαργαρίνη. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το αλάτι, ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλ...

Continue reading

Τσουρέκι

Πιάνουμε προζύμι με την μαγιά, το γάλα και 250γρ. αλεύρι και το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε πολύ σιγανή...

Continue reading

Brioche

Ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλαστικής όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο. Μόλις ενσωματωθεί όλο το αλεύρι, ρίχνουμ...

Continue reading