Συνταγές

Cookies Βρώμης

Icon

30

Icon

Εύκολη

Icon

Ανακατεύουμε σε ένα δοχείο το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι, τις νιφάδες και τη βανίλια. Σε δεύτερο δοχείο χτυπάμε

Κριτσίνια με αλεύρι βρώμης

Icon

45

Icon

Εύκολη

Icon

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι

Ψωμί με βρώμη ολικής αλέσεως

Icon

60

Icon

Μεσαία

Icon

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, εκτός του αλατιού και του ελαιόλαδου για τα πρώτα 4-5 λεπτά. Σε

Αγιορείτικο

Icon

80

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C. Ξεκούραση 20′ Στόφα 45′ Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού,

Πετρόμυλου μαλακού σίτου

Icon

110

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 2-3λ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία 26-28°C. Ξεκούραση 30λ. Στόφα

Πετρόμυλου σκληρού σίτου

Icon

100

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 4λ στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 40λ. Στόφα 35-40λ. Ψήσιμο σε συνήθη

Ποικιλόσπορο

Icon

65

Icon

Εύκολη

Icon

Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε

Τσιαμπάτα Χωριάτικη

Icon

120

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα 8΄ στην αργή ταχύτητα με 6.800 νερό, έπειτα στην γρήγορη ρίχνοντας σταδιακά το υπόλοιπο 1.000 νερό, μέχρι να στρώσει

Χωριάτικο Ψωμί

Icon

90

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα 10λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.