Κριτσίνια με αλεύρι βρώμης και μέλι
40
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι
40
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι
30
Εύκολη
Ανακατεύουμε σε ένα δοχείο το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι, τις νιφάδες και τη βανίλια. Σε δεύτερο δοχείο χτυπάμε
45
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι
60
Μεσαία
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, εκτός του αλατιού και του ελαιόλαδου για τα πρώτα 4-5 λεπτά. Σε
80
Μεσαία
Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C. Ξεκούραση 20′ Στόφα 45′ Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού,
110
Μεσαία
Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 2-3λ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία 26-28°C. Ξεκούραση 30λ. Στόφα
100
Μεσαία
Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 4λ στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 40λ. Στόφα 35-40λ. Ψήσιμο σε συνήθη
65
Εύκολη
Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε
120
Μεσαία
Ζύμωμα 8΄ στην αργή ταχύτητα με 6.800 νερό, έπειτα στην γρήγορη ρίχνοντας σταδιακά το υπόλοιπο 1.000 νερό, μέχρι να στρώσει
90
Μεσαία
Ζύμωμα 10λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση 20λ. Στόφα