12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι... Continue reading
12 Νοέ Βάση τάρτας ουδέτερη Ανακατεύουμε στο το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κονιάκ και... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί χωρίς γλουτένη (Μίγμα Bread-Mix-Light, Gluten free) Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο μίξερ της ζαχαροπλαστικής, με τον γάντζο ή το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται γρήγο... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί Χωριάτικο με αλεύρι σκληρού σίτου Πετρόμυλου ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ: 3... Continue reading
12 Νοέ Σύμμικτο σικάλεως με προζύμι ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 12′ ΣΕ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 26-28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 30′ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜ... Continue reading
12 Νοέ Κέικ με δίκοκκο ολικής άλεσης Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανιλίνη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με την μαργαρίνη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά, το... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με δίκοκκο ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-2... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί με δίκοκκο ολικής αλέσεως Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, για 6-8 λεπτά, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Προσοχή – όχι γρήγορη ταχύτητα, αλλιώς τ... Continue reading
12 Νοέ Ντίνκελ Ολικής Ζύμωμα: 15΄αργό Ξεκούραση: 15′ Στόφα: 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′ Ψήσιμο: 200 βαθμούς για 45′-50 τοποθετημένη σε φόρμ... Continue reading
12 Νοέ Λαγάνα Ολικής Άλεσης Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το ζυμάρι, στ... Continue reading