12 Νοέ Σύμμικτο σικάλεως με προζύμι ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 12′ ΣΕ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 26-28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 30′ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜ... Continue reading
12 Νοέ Κέικ με δίκοκκο ολικής άλεσης Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανιλίνη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με την μαργαρίνη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά, το... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με δίκοκκο ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-2... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί με δίκοκκο ολικής αλέσεως Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, για 6-8 λεπτά, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Προσοχή – όχι γρήγορη ταχύτητα, αλλιώς τ... Continue reading
12 Νοέ Ντίνκελ Ολικής Ζύμωμα: 15΄αργό Ξεκούραση: 15′ Στόφα: 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′ Ψήσιμο: 200 βαθμούς για 45′-50′ Continue reading
12 Νοέ Λαγάνα Ολικής Άλεσης Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το ζυμάρι, στ... Continue reading
12 Νοέ Λαγάνα Πολύσπορη Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το ζυμάρι, στ... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί Ντίνκελ λευκό Ζύμωμα: 12′ αργό Θερμοκρασία ζύμης: 27 βαθμούς Ξεκούραση: 10΄ Στόφα: 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′ Ψήσιμο: 200 βαθμού... Continue reading
12 Νοέ Κέικ Βρώμης Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανιλίνη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με την μαργαρίνη, και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν. Προσ... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με αλεύρι βρώμης και μέλι Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι ή ά... Continue reading