Ψωμί Χωριάτικο με αλεύρι σκληρού σίτου Πετρόμυλου
170
Μεσαία
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ.
170
Μεσαία
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ.
165
Μεσαία
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 12′ ΣΕ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 26-28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 30′ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ
30
Εύκολη
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανιλίνη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με την μαργαρίνη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα
40
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C
70
Μεσαία
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, για 6-8 λεπτά, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Προσοχή – όχι γρήγορη
130
Εύκολη
Ζύμωμα: 15΄αργό Ξεκούραση: 15′ Στόφα: 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′ Ψήσιμο: 200 βαθμούς για 45′-50′
150
Μεσαία
Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το
150
Μεσαία
Ζύμωμα σε ταχυζυμωτήριο: -15 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Το λάδι το ρίχνουμε αφού στρώσει το
110
Μεσαία
Ζύμωμα: 12′ αργό Θερμοκρασία ζύμης: 27 βαθμούς Ξεκούραση: 10΄ Στόφα: 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′ Ψήσιμο: 200 βαθμούς για
Εύκολη
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανιλίνη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με την μαργαρίνη, και το αλάτι μέχρι να