
Κέικ Βανίλια με Γλάσο Σοκολάτας
60
Μεσαία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και αλείφουμε τη φόρμα του κέικ με λίγο λάδι ή βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με
60
Μεσαία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και αλείφουμε τη φόρμα του κέικ με λίγο λάδι ή βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με
30
Μεσαία
12
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις) ή 170°C (αέρα). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι
35
Μεσαία
20-25
Προετοιμασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C και στρώστε λαδόκολλα στο ταψί σας. Ετοιμάστε τα Στερεά Υλικά Σε ένα μπολ, κοσκινίστε
170
Μεσαία
Εξοπλισμός Μίξερ με γάντζο ζύμης Κατσαρόλα Πλάστης Πυρίμαχο σκεύος Πινέλο ζαχαροπλαστικής Βήμα 1: Ετοιμάστε τη ζύμη Σε ένα μπολ, ανακατέψτε
20
Εύκολη
Ανακατέψτε όλα τα στεγνά υλικά. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε αυγό, γάλα και ελαιόλαδο. Ενώστε τα υγρά με τα στεγνά. Προσθέστε
60
Μεσαία
Σπιτικά, αφράτα ψωμάκια για burger με την πρώτη ύλη που κάνει τη διαφορά: το αλεύρι από τους Μύλους Παπαφίλη! Ετοιμάστε
80
Δύσκολη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακό. Αφήνουμε να ξεκουραστεί 30 λεπτά. Για τη γέμιση, μαραίνουμε το
70
Μεσαία
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το
Εύκολη
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά. Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το
Μεσαία
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C) Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄