Μελομακάρονα
40
Μεσαία
Προετοιμασία για τα μελομακάρονα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (στις αντιστάσεις). Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη
40
Μεσαία
Προετοιμασία για τα μελομακάρονα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (στις αντιστάσεις). Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη
40
Μεσαία
Προετοιμασία: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C (στις αντιστάσεις) και τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Προετοιμασία των αμυγδάλων: Αν τα
60
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, 5λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5λ στην γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση
60
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή μίξερ με γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης
60
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη.
50
Εύκολη
Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει).
40
Εύκολη
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί, κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια, τα κυλάμε σε μείγμα topping mix και σπόρους chia (αναλογία 1:2)
35
Εύκολη
Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει
80
Μεσαία
Ανακατεύουμε στο το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά,
100
Μεσαία
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο μίξερ της ζαχαροπλαστικής, με τον γάντζο ή το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται