Βιολογικό Ψωμί Λευκό
125
Μεσαία
Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία
125
Μεσαία
Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία
30
Εύκολη
Ανακατεύουμε το μπέικιν και την αμμωνία στο αλεύρι. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη, τη βανιλίνη, το μαχλέπι και το
60
Μεσαία
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός του λαδιού και του γλυκάνισου, μέχρι να ενσωματωθούν. Μόλις το ζυμάρι δέσει κι αρχίσει να
30
Εύκολη
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να επιτύχουμε ομοιογενή και λεία ζύμη. Κόβουμε και πλάθουμε σε χονδρά φυτίλια, τα οποία
30
Εύκολη
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ
60
Μεσαία
Ζεσταίνουμε λίγο από το γάλα και διαλύουμε μέσα την μαργαρίνη. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το αλάτι, ύστερα προσθέτουμε
60
Μεσαία
Πιάνουμε προζύμι με την μαγιά, το γάλα και 250γρ. αλεύρι και το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε
95
Μεσαία
Ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλαστικής όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο. Μόλις ενσωματωθεί όλο το αλεύρι, ρίχνουμε
40
Μεσαία
Προετοιμασία για τα μελομακάρονα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (στις αντιστάσεις). Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη
40
Μεσαία
Προετοιμασία: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C (στις αντιστάσεις) και τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Προετοιμασία των αμυγδάλων: Αν τα