Συνταγές

Βιολογικό Ψωμί Κίτρινο

Icon

125

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία

Βιολογικό Κριτσίνι

Icon

125

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία

Βιολογικό Ψωμί Λευκό

Icon

125

Icon

Μεσαία

Icon

Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία

Λαμπροκούλουρα Βουτήματα

Icon

30

Icon

Εύκολη

Icon

Ανακατεύουμε το μπέικιν και την αμμωνία στο αλεύρι. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη, τη βανιλίνη, το μαχλέπι και το

Λαμπροκούλουρα ή Λαμπρόψωμο

Icon

60

Icon

Μεσαία

Icon

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός του λαδιού και του γλυκάνισου, μέχρι να ενσωματωθούν. Μόλις το ζυμάρι δέσει κι αρχίσει να

Ουζοκούλουρα

Icon

30

Icon

Εύκολη

Icon

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να επιτύχουμε ομοιογενή και λεία ζύμη. Κόβουμε και πλάθουμε σε χονδρά φυτίλια, τα οποία

Μπατόν σαλέ

Icon

30

Icon

Εύκολη

Icon

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ

Ζύμη για κρέπες

Icon

60

Icon

Μεσαία

Icon

Ζεσταίνουμε λίγο από το γάλα και διαλύουμε μέσα την μαργαρίνη. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το αλάτι, ύστερα προσθέτουμε

Τσουρέκι

Icon

60

Icon

Μεσαία

Icon

Πιάνουμε προζύμι με την μαγιά, το γάλα και 250γρ. αλεύρι και το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε

Brioche

Icon

95

Icon

Μεσαία

Icon

Ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλαστικής όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο. Μόλις ενσωματωθεί όλο το αλεύρι, ρίχνουμε

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.