13 Νοέ Μελομακάρονα Προετοιμασία για τα μελομακάρονα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (στις αντιστάσεις). Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλ... Continue reading
13 Νοέ Κουραμπιέδες Προετοιμασία: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C (στις αντιστάσεις) και τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Προετοιμασία των ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή μίξερ με γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης πολύσπορο Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμη... Continue reading
12 Νοέ Μίγμα για Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει). Επιθυμητή θερμοκρασία ... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με πολύσπορο μίγμα Chia Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί, κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια, τα κυλάμε σε μείγμα topping mix και σπόρους chia (αναλογία 1:2) και ψ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι... Continue reading
12 Νοέ Βάση τάρτας ουδέτερη Ανακατεύουμε στο το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κονιάκ και... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί χωρίς γλουτένη (Μίγμα Bread-Mix-Light, Gluten free) Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο μίξερ της ζαχαροπλαστικής, με τον γάντζο ή το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται γρήγο... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί Χωριάτικο με αλεύρι σκληρού σίτου Πετρόμυλου ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ, 12 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ: 3... Continue reading