19 Σεπ Παραδοσιακή Χορτόπιτα Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακό. Αφήνουμε να ξεκουραστεί 30 λεπτά. Για τη γέμιση, μαραίνουμε το σπανά... Continue reading
19 Σεπ Κέικ λεμονιού Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το μ... Continue reading
19 Σεπ Αλμυρές Τηγανίτες Ανακατέψτε όλα τα στεγνά υλικά. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε αυγό, γάλα και ελαιόλαδο. Ενώστε τα υγρά με τα στεγνά. Προσθέστε φέτα και... Continue reading
19 Σεπ Αλμυρά Muffins με Τυρί και Ζαμπόν Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις) ή 170°C (αέρα). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτ... Continue reading
19 Σεπ Cookies με κομμάτια σοκολάτας Προετοιμασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C και στρώστε λαδόκολλα στο ταψί σας. Ετοιμάστε τα Στερεά Υλικά Σε ένα μπολ, κοσκιν... Continue reading
19 Σεπ Γλυκά Ψωμάκια Κανέλας (Cinnamon Rolls) Εξοπλισμός Μίξερ με γάντζο ζύμης Κατσαρόλα Πλάστης Πυρίμαχο σκεύος Πινέλο ζαχαροπλαστικής Βήμα 1: Ετοιμάστε τη ζύμη... Continue reading
19 Σεπ Κέικ Βανίλια με Γλάσο Σοκολάτας Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και αλείφουμε τη φόρμα του κέικ με λίγο λάδι ή βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γ... Continue reading
19 Σεπ Ψωμάκια για burger Σπιτικά, αφράτα ψωμάκια για burger με την πρώτη ύλη που κάνει τη διαφορά: το αλεύρι από τους Μύλους Παπαφίλη! Ετοιμάστε τα πιο νόστιμα ... Continue reading
10 Δεκ Panettone Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά. Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βα... Continue reading
22 Νοέ Κουρού σφολιάτα Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C) Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄ ... Continue reading