21 Νοέ Βιολογικό Ψωμί Κίτρινο Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – ... Continue reading
21 Νοέ Βιολογικό Ψωμί Λευκό Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – 50′... Continue reading
21 Νοέ Λαμπροκούλουρα ή Λαμπρόψωμο Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός του λαδιού και του γλυκάνισου, μέχρι να ενσωματωθούν. Μόλις το ζυμάρι δέσει κι αρχίσει να ξεκολλάει από το... Continue reading
13 Νοέ Brioche Ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα του μίξερ ζαχαροπλαστικής όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο. Μόλις ενσωματωθεί όλο το αλεύρι, ρίχνουμ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, 5λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5λ στην γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή μίξερ με γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης πολύσπορο Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμη... Continue reading
12 Νοέ Μίγμα για Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει). Επιθυμητή θερμοκρασία ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι... Continue reading
12 Νοέ Ψωμί χωρίς γλουτένη (Μίγμα Bread-Mix-Light, Gluten free) Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο μίξερ της ζαχαροπλαστικής, με τον γάντζο ή το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται γρήγο... Continue reading