21 Νοέ Βιολογικό Κριτσίνι Ζύμωμα για 15′ στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26° – 28°C. Ξεκούραση για 10′. Στόφα στους 35°C με 75% υγρασία για 45′ – ... Continue reading
21 Νοέ Μπατόν σαλέ Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ και τα ρίχνουμε ... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με πολύσπορο μίγμα Chia Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί, κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια, τα κυλάμε σε μείγμα topping mix και σπόρους chia (αναλογία 1:2) και ψ... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με δίκοκκο ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-2... Continue reading
12 Νοέ Κριτσίνια με αλεύρι βρώμης και μέλι Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια (τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι ή ά... Continue reading