12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, 5λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5λ στην γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή μίξερ με γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης πολύσπορο Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμη... Continue reading
12 Νοέ Μίγμα για Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει). Επιθυμητή θερμοκρασία ... Continue reading
12 Νοέ Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι... Continue reading