Μύλοι Παπαφίλη
  • αρχική
  • η εταιρεία
    • η ιστορία μας
    • οι άνθρωποί μας
    • εγκαταστάσεις
    • έλεγχος & ασφάλεια
    • κοινωνική ευθύνη
    • ευκαιρίες καριέρας
  • επαγγελματικά προϊόντα
    • άλευρα αρτοποιίας από μαλακό σιτάρι
    • άλευρα αρτοποιίας από σκληρό σιτάρι
    • σιμιγδάλια και άλευρα για ζυμαρικά
    • ειδικά άλευρα ολικής άλεσης
    • άλευρα πολυτελείας
    • άλευρα πολυτελείας και ενισχυμένα
    • έτοιμα μείγματα
    • άλευρα και μείγματα σικάλεως
    • άλευρα από άλλα δημητριακά
    • βιολογικά άλευρα
    • αλεύρι χωρίς γλουτένη & σπόροι διακόσµησης
  • καταναλωτικά προϊόντα
    • αλεύρι κίτρινο ψιλό
    • αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ
    • αλεύρι για όλες τις χρήσεις Κατηγορία Π
    • αλεύρι για όλες τις χρήσεις κατηγορία Τ.70%
    • αλεύρι Ολικής Άλεσης
    • αλεύρι καλαμποκιού
    • ψιλό Σιμιγδάλι
    • χονδρό Σιμιγδάλι
    • αλεύρι για Pizza
    • αλεύρι για Τσουρέκι
  • Συνταγές
    • Συνταγές για επαγγελματίες
    • Συνταγές για το σπίτι
    • Συνταγές για ψωμί
    • Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
    • Πασχαλινές Συνταγές
    • Ζύμη
    • Τυρόπιτες
    • Κουλούρια Θεσσαλονίκης
    • Συνταγές για κριτσίνια
    • Κέικ
  • shop
  • blog
  • επικοινωνία
0 items €0.00
Menu
Μύλοι Παπαφίλη
0 items €0.00
12 Νοέ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, 5λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5λ στην γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. ...

Continue reading

12 Νοέ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή μίξερ με γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-...

Continue reading

12 Νοέ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης πολύσπορο

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμη...

Continue reading

12 Νοέ

Μίγμα για Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει). Επιθυμητή θερμοκρασία ...

Continue reading

12 Νοέ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia

Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι...

Continue reading

Close

Πρόσφατα άρθρα και συνταγές

  • Τιμή και Υπερηφάνεια
  • 2ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της εταιρείας “Μύλοι Παπαφίλη” σε Συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό
  • Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού
  • Papafili Mills Wegger
    Πρωτοποριακός εξαερισμός από την Wegger
  • Το πείραμα

Blog & Συνταγές

  • Blog
  • Αρτοποιϊα
  • Διατροφή
  • Εγκαταστάσεις
  • Θέσεις εργασίας
  • Κοινωνική υπευθυνότητα
  • Νέα
  • Σεμινάρια
  • Συνταγές επαγγελματικών προϊόντων
  • Υγιεινή
Facebook Instagram Youtube Linkedin
Πιστοποιήσεις Μύλοι Παπαφίλη
papafilimills_04
papafilimills_05
papafilimills_01
papafilimills_02
LOGO-KOSHER-HELLAS-WITH-PANTONE
MYLOI PAPAFILI+HALAL GR+2023eng

Η Εταιρία

    • H ιστορία μας
    • Οι άνθρωποί μας
    • Εγκαταστάσεις
    • Έλεγχος & Ασφάλεια
    • Κοινωνική ευθύνη
    • Ελέγχοι & ασφάλεια
    • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
    • Πολιτική ασφάλειας τροφίμων
    • Πολιτική κατά της βίας
    • Πολιτική Απορρήτου
    • Πολιτική Επιστροφών
    • Πολιτική Ποιότητας

Επικοινωνία

Κεντρικές Εγκαταστάσεις

Καλαμάκι Κορινθίας
Τηλ: 27410 49790
Fax: 27410 49793

Υποκατάστημα Κ. Ελλάδας

8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου
400 09 Λάρισα
Τηλ: 2410 972 532
Fax: 2410 972 532

Υποκατάστημα Ηπείρου

Θέση Δάμια
48061 Ωρωπός – Λούρος
Τηλ: 26820 31757
Fax: 26820 31725

Υποκατάστημα Β. Ελλάδας

Πάροδος Ναυάρχου Τομπάζη
570 13 Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης
Τηλ: 2310 699 881-2
Fax: 2310 699 883

Facebook Instagram Youtube Linkedin
papafilimills_04
papafilimills_05
papafilimills_01
papafilimills_02
LOGO-KOSHER-HELLAS-WITH-PANTONE
MYLOI PAPAFILI+HALAL GR+2023eng

    Η Εταιρία

      • H ιστορία μας
      • Οι άνθρωποί μας
      • Εγκαταστάσεις
      • Έλεγχος & Ασφάλεια
      • Κοινωνική ευθύνη
      • Ελέγχοι & ασφάλεια
      • Πολιτική ασφάλειας τροφίμων
      • Πολιτική κατά της βίας
      • Πολιτική Απορρήτου
      • Πολιτική Επιστροφών

    Επικοινωνία

    Κεντρικές Εγκαταστάσεις

    Καλαμάκι Κορινθίας
    Τηλ: 27410 49790
    Fax: 27410 49793

    Υποκατάστημα Β. Ελλάδας

    Πάροδος Ναυάρχου Τομπάζη
    570 13 Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης
    Τηλ: 2310 699 881-2
    Fax: 2310 699 883

    Υποκατάστημα Ηπείρου

    Θέση Δάμια
    48061 Ωρωπός – Λούρος
    Τηλ: 26820 31757
    Fax: 26820 31725

    Υποκατάστημα Κ. Ελλάδας

    8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου
    400 09 Λάρισα
    Τηλ: 2410 972 532
    Fax: 2410 972 532

    Μύλοι Παπαφίλη © 2024.Grinded by omma-white
    payments
    • αρχική
    • η εταιρεία
      • η ιστορία μας
      • οι άνθρωποί μας
      • εγκαταστάσεις
      • έλεγχος & ασφάλεια
      • κοινωνική ευθύνη
      • ευκαιρίες καριέρας
    • επαγγελματικά προϊόντα
      • άλευρα αρτοποιίας από μαλακό σιτάρι
      • άλευρα αρτοποιίας από σκληρό σιτάρι
      • σιμιγδάλια και άλευρα για ζυμαρικά
      • ειδικά άλευρα ολικής άλεσης
      • άλευρα πολυτελείας
      • άλευρα πολυτελείας και ενισχυμένα
      • έτοιμα μείγματα
      • άλευρα και μείγματα σικάλεως
      • άλευρα από άλλα δημητριακά
      • βιολογικά άλευρα
      • αλεύρι χωρίς γλουτένη & σπόροι διακόσµησης
    • καταναλωτικά προϊόντα
      • αλεύρι κίτρινο ψιλό
      • αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ
      • αλεύρι για όλες τις χρήσεις Κατηγορία Π
      • αλεύρι για όλες τις χρήσεις κατηγορία Τ.70%
      • αλεύρι Ολικής Άλεσης
      • αλεύρι καλαμποκιού
      • ψιλό Σιμιγδάλι
      • χονδρό Σιμιγδάλι
      • αλεύρι για Pizza
      • αλεύρι για Τσουρέκι
    • Συνταγές
      • Συνταγές για επαγγελματίες
      • Συνταγές για το σπίτι
      • Συνταγές για ψωμί
      • Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
      • Πασχαλινές Συνταγές
      • Ζύμη
      • Τυρόπιτες
      • Κουλούρια Θεσσαλονίκης
      • Συνταγές για κριτσίνια
      • Κέικ
    • shop
    • blog
    • επικοινωνία
    Shopping cart
    Close
    Sidebar
    Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.
    Accept