Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πολύσπορο μίγμα Chia

Icon

35

Icon

Εύκολη

Icon

Συστατικά

Υλικά
  • 1000γρ. Μίγμα με σπόρους Chia
  • 550γρ. Νερό
  • 80γρ. Ζάχαρη
  • 40γρ. Μαγιά
  • 50γρ. Σπορέλαιο

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα, ρίχνοντας το λάδι στα τελευταία 2 λεπτά. Συνεχίζουμε σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε 10λ, έπειτα κόβουμε, πλάθουμε και επικαλύπτουμε με σπόρους chia. Ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά, ανοίγοντας το τάμπερ στο τέλος.

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.