Γερμανική Σίκαλη
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 7 κιλά σίκαλη γερμανίας
 - 3 κιλά αλεύρι T.70% δυνατό “Μύλοι Παπαφίλη”
 - 180γρ. αλάτι
 - 1500γρ. προζύμι
 - 200γρ. μαγιά
 - 6400γρ. νερό
 
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 13 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 28 βαθμοί C.
 - Το ξεκουράζουμε για 15 λεπτά και έπειτα το κόβουμε.
 - Το αφήνουμε στην στόφα στους 35 βαθμούς C με 75% υγρασία για 40 με 50 λεπτά.
 - Τέλος το ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς C με ταμπερ ανοικτά για τα τελευταία 10 λεπτά.
 
	
	