Χωριάτικο Ψωμί
90
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 7.000 γρ. Τ.Μ Σκληρό
- 3.000 γρ. Τ.70 Δυνατό
- 1.000 γρ. Προζύμι ή Ζυμάρι ξινό
- 200 γρ. Αλάτι
- 200 γρ. Μαγιά
- 6.500 γρ. Νερό
Εκτέλεση
- Ζύμωμα 10λ στην αργή ταχύτητα και 2-3 στη γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C.
- Ξεκούραση 20λ.
- Στόφα 50-60λ.
- Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με λίγο ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!