Μπατόν σαλέ
30
Εύκολη
Συστατικά
Υλικά
- 600 γρ. Τ.70% Μαλακό
- 200 γρ. Τ.Μ Σκληρό
- 500 γρ. Μαργαρίνη
- 20 γρ. Αλάτι
- 100 γρ.Αυγό
- 10 γρ. Μουστάρδα
- 15 γρ. Κέτσαπ
- 100 γρ. Νερό
- 100 γρ. Παρμεζάνα/Gouda τριμμένη
- 20 γρ. Μπέικιν
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
Χτυπάμε το αυγό με το αλάτι, ανακατεύουμε μέσα και τη μουστάρδα και το κέτσαπ και τα ρίχνουμε στο αλεύρι.
Προσθέτουμε και την μαργαρίνη και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα και ζυμώνουμε μέχρι να διασκορπιστεί καλά.
Πλάθουμε φυτίλι, κόβουμε στο επιθυμητό μήκος και αραδιάζουμε σε λαμαρίνα.
Ψήνουμε στους 180°C για 15΄-20΄.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!