Αγιορείτικο
80
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 4.500γρ. Τ.Μ Σκληρό
 - 500γρ. Καλαμποκάλευρο
 - 2.000γρ. Γερμανική σίκαλη
 - 1.500γρ. Τ.Μ Χονδρό
 - 1.500γρ. Τ.70% Δυνατό
 - 2.000γρ. Προζύμι
 - 180γρ. Αλάτι
 - 80γρ. Ξύδι
 - 150γρ. Μαγιά
 - 200γρ. Σταφιδίνη
 - 6.700γρ. Νερό
 
Εκτέλεση
- Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C.
 - Ξεκούραση 20′
 - Στόφα 45′
 - Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με λίγο ατμό.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
	
	