Κουρού σφολιάτα
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 1.600γρ. Αλεύρι Σφολιάτας
- 400γρ. Αλεύρι Super Τοστ-Φρυγανιάς
- 50γρ. Αλάτι
- 100γρ. Ζάχαρη
- 1.200γρ. Μαργαρίνη σκληρή κομμένη σε κύβους
- 840γρ. Νερό κρύο
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C)
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄
- Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή και κάνουμε 3 απλά διπλώματα. Πριν το τελευταίο ξεκουράζουμε τουλάχιστο για 1 ώρα στο ψυγείο
- Αφού κόψουμε, γεμίσουμε και κλείσουμε, διατηρούμε στην κατάψυξη
- Πριν ψήσουμε ξεπαγώνουμε και ψήνουμε στους 180°C
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!