Κουρού σφολιάτα
Μεσαία
Συστατικά
Υλικά
- 10 κιλά αλεύρι σφολιάτας
- 250γρ. αλάτι
- 7 κιλά μαργαρίνη σκληρή
- 100γρ. ζάχαρη
- 4200λτ νερό
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C)
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄
- Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή και κάνουμε 3 απλά διπλώματα. Πριν το τελευταίο ξεκουράζουμε τουλάχιστο για 1 ώρα στο ψυγείο
- Αφού κόψουμε, γεμίσουμε και κλείσουμε, διατηρούμε στην κατάψυξη
- Πριν ψήσουμε ξεπαγώνουμε και ψήνουμε στους 180°C
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
