Κουρού σφολιάτα

Icon
Icon

Μεσαία

Icon

Συστατικά

άλευρα πολυτελείας και ενισχυμένα για επαγγελματική χρήση
Υλικά
  • 10 κιλά αλεύρι σφολιάτας
  • 250γρ. αλάτι
  • 7 κιλά μαργαρίνη σκληρή
  • 100γρ. ζάχαρη
  • 4200λτ νερό

Εκτέλεση

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C)
  • Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄
  • Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή και κάνουμε 3 απλά διπλώματα. Πριν το τελευταίο ξεκουράζουμε τουλάχιστο για 1 ώρα στο ψυγείο
  • Αφού κόψουμε, γεμίσουμε και κλείσουμε, διατηρούμε στην κατάψυξη
  • Πριν ψήσουμε ξεπαγώνουμε και ψήνουμε στους 180°C

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.