– 6.000 γρ. Μίγμα Ποικιλόσπορο
– 2.000 γρ. Τ.Μ (κατά βούληση)
– 2.000 γρ. Τ.70 Δυνατό
– 1.000 γρ. Προζύμι ή Ξινό ζυμάρι
– 300 γρ. Μαγιά
– 170 γρ. Αλάτι
– 200 γρ. Μαργαρίνη
– 5.500 γρ. Νερό
– 150 γρ. Σταφιδίνη (Προαιρετικά)
Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι.
Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για ~40’ (θέλουμε να έχει λίγο νεύρο στο τέλος της στόφας για να σηκώσει τους σπόρους και να κάνει σωστά σκασίματα).
Ψήνουμε σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!