Αρτοσκευάσματα, Συνταγές για πωλητές

ΠΟΙΚΙΛΟΣΠΟΡΟ

– 6.000 γρ. Μίγμα Ποικιλόσπορο
– 2.000 γρ. Τ.Μ (κατά βούληση)
– 2.000 γρ. Τ.70 Δυνατό
– 1.000 γρ. Προζύμι ή Ξινό ζυμάρι
– 300 γρ. Μαγιά
– 170 γρ. Αλάτι
– 200 γρ. Μαργαρίνη
– 5.500 γρ. Νερό
– 150 γρ. Σταφιδίνη (Προαιρετικά)

Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι.

Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για ~40’ (θέλουμε να έχει λίγο νεύρο στο τέλος της στόφας για να σηκώσει τους σπόρους και να κάνει σωστά σκασίματα).

Ψήνουμε σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με ατμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.