Κριτσίνια με δίκοκκο ολικής άλεσης

Icon

40

Icon

Εύκολη

Icon

Συστατικά

Υλικά
  • 500γρ. αλεύρι από Δίκοκκο ολικής άλεσης
  • 500γρ. αλεύρι τ.70 Extra Μαλακό
  • 20γρ. Baking powder
  • 350γρ. λευκό κρασί
  • 300γρ. ελαιόλαδο
  • 45γρ. ζάχαρη
  • 8γρ. σόδα
  • 7γρ. αλάτι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C για 25-30λ.
Για παραλλαγές μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη ελιές, λιαστή ντομάτα, μέλι. Εξωτερικό ντεκόρ κατά βούληση και φαντασία…

Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.