Ψωμί Ντίνκελ λευκό

Icon

110

Icon

Μεσαία

Icon

Συστατικά

Υλικά
  • 10 κιλά αλεύρι ντίνκελ
  • 170γρ. αλάτι
  • 180γρ. μαγιά
  • 100γρ. λάδι
  • 5900γρ. νερό

Εκτέλεση

  • Ζύμωμα: 12′ αργό
  • Θερμοκρασία ζύμης: 27 βαθμούς
  • Ξεκούραση: 10΄
  • Στόφα: 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′
  • Ψήσιμο: 200 βαθμούς για 40′-45′
Shopping cart
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Διαβάστε για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εδώ.