Ποικιλόσπορο
65
Εύκολη
Συστατικά
Υλικά
- 6.000 γρ. Μίγμα Ποικιλόσπορο
- 2.000 γρ. Τ.Μ (κατά βούληση)
- 2.000 γρ. Τ.70 Δυνατό
- 1.000 γρ. Προζύμι ή Ξινό ζυμάρι
- 300 γρ. Μαγιά
- 170 γρ. Αλάτι
- 200 γρ. Μαργαρίνη
- 5.500 γρ. Νερό
- 150 γρ. Σταφιδίνη (Προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και περίπου 5’ στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι.
- Ξεκουράζουμε για 15’, κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για ~40’ (θέλουμε να έχει λίγο νεύρο στο τέλος της στόφας για να σηκώσει τους σπόρους και να κάνει σωστά σκασίματα).
- Ψήνουμε σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!