Πολυτελείας, Συνταγές για πωλητές

ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΟΣ

– 10.000 γρ. Αλεύρι Πολυτελείας
– 1.000 γρ. Βούτυρο/Μαργαρίνη μαλακή
– 1.000 γρ. Γάλα πλήρες
– 800 γρ. Ζάχαρη
– 1.000 γρ. Αυγό (~20 τμχ)
– 200 γρ. Αλάτι
– 3.000-3.300 γρ. Νερό
– 400 γρ. Μαγιά

Ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και ~8΄ στην γρήγορη μέχρι να γυαλίσει η
ζύμη και να ξεκολλάει από τον κάδο.
Ξεκουράζουμε για 20’ έπειτα κόβουμε και σχηματίζουμε κατά το επιθυμητό.
Στοφάρουμε σε θερμοκρασία 35°C για περίπου 1 ώρα.
Ψήνουμε στους 190-200°C.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.