Ειδικά Αρτοσκευάσματα, Συνταγές για πωλητές

ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ

– 1.000γρ. Αλεύρι τ.70% Μαλακό ή Flexible
– 250 γρ. Βούτυρο κρύο κομμένο σε κύβους
– 250 γρ. Μαργαρίνη
– 150 γρ. Ζάχαρη
– 200 γρ. Αυγό
– 20 γρ. Μπέικιν
– 20 γρ. Κονιάκ
– 40 γρ. Χυμό λεμονιού
– 5 γρ. Αλάτι

Ανακατεύουμε στο το αλεύρι με το μπέικιν.

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι.

Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κονιάκ και τον χυμό στο αλεύρι, ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν, έπειτα ρίχνουμε το βούτυρο με τη μαργαρίνη και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη.

Τυλίγουμε τη ζύμη και την ξεκουράζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 3-4 mm και την απλώνουμε σε αντικολλητικές ή βουτυρωμένες φόρμες τάρτας. Τρυπάμε σε όλη την επιφάνεια με πηρούνι ή σκαντζόχοιρο για να φουσκώσει ομοιόμορφα.

Ψήνουμε στους 180°C για ~20’.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.