Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

ΤΜ ψιλό

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Τ.Μ ψιλο
  • 200 γρ. αλάτι
  • 100 γρ. μαγιά
  • 2 κιλά προζύμι
  • 150 γρ. λάδι
  • 6600 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 20 λεπτά στην αργή ταχύτητα. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 26-28 βαθμούς C Ξεκουράζουμε για20 με 30 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Στοφαρουμε για 50 με 60 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.