Ειδικά Αρτοσκευάσματα, Συνταγές για πωλητές

ΣΥΜΜΙΚΤΟ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ

– 5000γρ 70% ΔΥΝΑΤΟ
– 5000γρ ΣΙΚΑΛΗ 1150
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΟΥ:10kg

– 3500γρ ΠΡΟΖΥΜΙ (ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 1:1)
– 200γρ ΑΛΑΤΙ
– 50γρ ΜΑΓΙΑ
– 150γρ ΣΤΑΦΙΔΙΝΗ
– 6700γρ ΝΕΡΟ
ΣΥΝΟΛΟ ΖΥΜΑΡΙΟΥ:20.600γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 12′ ΣΤΗΝ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΑΡΣΙΑ ΖΥΜΗΣ 26-28 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 30′
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜΕ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ).
ΣΤΟΦΑ 60′-70′
ΨΗΣΙΜΟ 60′ ΣΤΟΥΣ 200°C

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.