ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2kg αλέυρι ζαχαροπλαστικής
- 600γρ. ζάχαρη
- 300γρ. αυγά
- 600γρ. βούτηρο
- 30γρ. μπέικιν
- 20γρ. αμμωνία
- 200γρ. γάλα
- 1 πορτοκάλι ξύσμα και χυμό
- 5γρ. βανίλια
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Συνεχίζουμε να χτυπάμε και ρίχνουμε τα αυγά ένα προς ένα. Μόλις ενσωματωθούν βάζουμε την αργή ταχύτητα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Ζυμώνουμε λίγο μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και τέλος ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 20 λεπτά.