1
Σιμιγδάλι Χονδρό
Απαραίτητο στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για σάμαλι, χαλβά, ραβανί και όλα τα σιροπιαστά.
2
Σιμιγδάλι Ψιλό
Κατάλληλο για μακαρονοποιία, χυλοπίτες, κρέμες κ.α.
3
Σιμιγδάλι Μακαρονοποιίας
Σιμιγδάλι κατάλληλο για την βιοτεχνική παρασκευή μακαρονιών, χυλοπιτών και ζυμαρικών.
4
Αλεύρι Τ. Μ Ψιλό Ζυμαρικών
Aλεύρι ειδικό για την παραγωγή ζυμαρικών. Ενδείκνυται και για φύλλο χωριάτικο.