Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Πτι Φουρ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 800 γρ Αλεύρι Τ. Ζαχαροπλαστικής Μαλακό
  • 500 γρ Βούτυρο
  • 400 γρ ζάχαρη
  • 350 γρ Αυγά
  • 10 γρ μπέικιν πάουντερ
  • Ξύσμα λεμονιού
  • 1 κουταλάκι γλυκού βανίλια
  • Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και έπειτα ρίχνουμε τα αυγά ένα , ένα μέχρι να κάνουμε ομοιογενές μείγμα. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν ξανά. Κόβουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και ψήνουμε στους 180 με 190 βαθμούς C για 15 λεπτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.