Συνταγές για πωλητές, Χαρούπι

ΠΤΙ-ΦΟΥΡ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ

Συστατικά:

– 420γρ Μίγκα με Χαρουπάλευρο
– 300γρ Βούτυρο
– 200γρ Ζάχαρη
– 200γρ Αυγά
– 6-7γρ Mπέικιν πάουντερ
– 1γρ Βανίλια

Διαδικασία:

Ανακατεύουμε το μίγμα αλεύρου με το μπέικιν και τη βανίλια. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και έπειτα ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα μέχρι να κάνουμε ομοιογενές μείγμα. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Γεμίζουμε κορνέ ζαχαροπλαστικής με μύτη αστεράκι και φτιάχνουμε πάνω σε αντικολλητική λαμαρίνα το επιθυμητό σχήμα.
Ψήνουμε στους 180 με 190°C για 15 λεπτά.

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.