Ειδικά Αρτοσκευάσματα, Συνταγές για πωλητές

ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (ΜΙΓΜΑ BREAD-MIX LIGHT, GLUTEN FREE)

Συστατικά μίγματος: Άμυλο σίτου (χωρίς γλουτένη), άμυλο ταπιόκα/κασάβα, ρυζάλευρο, δεξτρόζη, αλάτι, φυτικές ίνες μήλου, λινάλευρο, ξυνό προζύμι ρυζιού.

Συστατικά:
-1000 γρ Μίγματος
– 38 γρ Λάδι ή Μαγειρικό λίπος
– 30 γρ Μαγιά
– 950 γρ Νερό (ή 635 γρ για κανονικό ζυμωτήριο και πλάσιμο σε φρατζόλα)
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο μίξερ της ζαχαροπλαστικής, με τον γάντζο ή το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται γρήγορη ταχύτητα, δεν σφίγγει με το ζύμωμα. Κόψιμο και τοποθέτηση σε φόρμα ή μορφοποίηση στο επιθυμητό σχήμα κατευθείαν, χωρίς ξεκούραση.
Γίνωμα είτε σε συνθήκες δωματίου για 45-50λ ή σε στόφα 30°C για 40λ.
Ψήσιμο στους 200°C (και στη συνέχεια κατέβασμα στους 180°C) για 30-40λ, με γνώμονα ζυμάρια βάρους 400γρ.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ μίγματος:

Ενέργεια 346   (1470) Kcal(kJ)
Πρωτεΐνες 0,7 g
Λιπαρά 0,2 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,03 g
Υδατάνθρακες 84,1 g
Σάκχαρα 3,8 g
Φυτικές ίνες 1,1 g
Αλάτι 2,0 g

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.