Συνταγές για πωλητές, Χαρούπι

ΨΩΜΙ ΠΙΤΥΡΟΥΧΟ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ

Συστατικά:

– 340 γρ. Μίγμα με Χαρουπάλευρο
– 330 γρ. Αλεύρι Ολικής Άλεσης
– 330 γρ. Μίγμα Σίκαλης Γερμανίας
– 30 γρ. Μαργαρίνη
– 30 γρ. Μαγιά
– 20 γρ. Αλάτι
– 720 γρ. Νερό

Διαδικασία:

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί 5λ στην αργή ταχύτητα, κι έπειτα στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση για 15-20λ, κόψιμο, πλάσιμο και στόφα. Ψήνουμε στους 210°C με ατμό και κατεβάζουμε στους 190°C μετά τα 15λ, μέχρι τέλους.

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.