Συστατικά:
– 500 γρ. Μίγμα με Χαρουπάλευρο
– 500 γρ. Αλεύρι τ.70 Δυνατό
– 30 γρ. Μαργαρίνη
– 30 γρ. Μαγιά
– 20 γρ. Αλάτι
– 650 γρ. νερό
Διαδικασία:
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί 5λ στην αργή ταχύτητα, κι έπειτα στην γρήγορη μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C. Ξεκούραση για 15-20λ κόψιμο, πλάσιμο και στόφα.
Ψήνουμε στους 200°C με ατμό.
Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές