– 10κιλά αλεύρι ντίνκελ
– 170γρ αλάτι
– 180γρ μαγιά
– 100γρ λάδι
– 5900γρ νερό
Εκτέλεση:
Ζύμωμα 12′ αργό
Θερμοκρασία ζύμης 27 βαθμούς
Ξεκούραση 10΄
Στόφα 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′
Ψήσιμο 200 βαθμούς για 40′-45′
– 10κιλά αλεύρι ντίνκελ
– 170γρ αλάτι
– 180γρ μαγιά
– 100γρ λάδι
– 5900γρ νερό
Εκτέλεση:
Ζύμωμα 12′ αργό
Θερμοκρασία ζύμης 27 βαθμούς
Ξεκούραση 10΄
Στόφα 35 βαθμούς, 75% υγρασία για 40′-45′
Ψήσιμο 200 βαθμούς για 40′-45′