Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Ψωμί λευκό (70% Μαλακό)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά 70% Μαλακό
  • 180 γρ. αλάτι
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 600 γρ. προζύμι
  • 200 γρ. μαγιά
  • 5800 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη γρήγορη, θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 26-28 βαθμούς C. Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά και το βάζουμε στη στόφα στους 34 βαθμούς C με 75% υγρασία για 45 με 50 λεπτά. Τέλος ψήνουμε στους 210 βαθμούς C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.