Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Ψωμί πολυτελείας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Τ. 55% Πολυτελείας
  • 160γρ. αλάτι
  • 300γρ. ζάχαρη
  • 250γρ. μαγιά
  • 300γρ. μαργαρίνη
  • 5500γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 10 λεπτά και το αφήνουμε στην στόφα στους 35 βαθμούς C με 75% υγρασία για 35 με 40 λεπτά. Τέλος ψήνουμε τα 350γρ. στους 210 βαθμούς C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.