ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 10 κιλά Αλεύρι Τ. 55% Πολυτελείας
- 160γρ. αλάτι
- 300γρ. ζάχαρη
- 250γρ. μαγιά
- 300γρ. μαργαρίνη
- 5500γρ. νερό
Ζυμώνουμε 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 28 βαθμοί C. Το ξεκουράζουμε για 10 λεπτά και το αφήνουμε στην στόφα στους 35 βαθμούς C με 75% υγρασία για 35 με 40 λεπτά. Τέλος ψήνουμε τα 350γρ. στους 210 βαθμούς C για 40 λεπτά.