Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Ψωμί καλαμποκιού

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 3500 γρ. Καλαμπόκι
  • 3500 γρ. Αλεύρι ΤΜ
  • 3 κιλά Αλεύρι 55%
  • 200 γρ. Αλάτι
  • 200 γρ. Μαγιά
  • 150 γρ. Καλαμποκέλαιο
  • 800 γρ. Προζύμι (προαιρετικά)
  • 6100 γρ. νερό

Ζυμώνουμε για 10′ στην 1η ταχύτητα και 6′ στη δεύτερη ταχύτητα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15′ και τοποθετούμε στη στόφα για 35 με 40′.

Αν αποφασίσατε να δοκιμάσετε και εσείς να φτιάξετε τη συνταγή Παξιμάδι σίκαλης θα χρειαστείτε: Αλεύρι από Καλαμπόκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.