ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 800γρ. αλεύρι Δίκοκκο ολικής άλεσης
- 200 γρ. αλεύρι Πολυτελείας
- 600γρ. νερό
- 200γρ. προζύμι
- 18γρ. αλάτι
- 5-10γρ. μαγιά
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στην αργή ταχύτητα, για6-8 λεπτά, μέχρι να στρώσει το ζυμάρι. Προσοχή – όχι γρήγορηταχύτητα, αλλιώς το ζυμάρι κόβει! Στο τέλος ρίχνουμε λίγο λάδι για να το πάρουμε εύκολα. Ξεκούραση σε λεκάνη για μισή – μία ώρα. Κόψιμο, πλάσιμο και γίνωμα σε φόρμα, πάσα ή καλαθάκι.
Ψήνουμε στους 200°Cχωρίς ατμό.